INFORMATIE

 

fotostudio Middelburg

PORTRETTEN

HOME

WAAROM?

Iedereen heeft er wel ergens een, zo'n prachtige, monumentale foto van zijn of haar voorouders. De fotograaf kwam eens in de zoveel tijd langs en maakte dan met veel zorg een familiefoto. Veel andere foto's waren er niet en daarom werden dit soort portretten goed bewaard en doorgegeven.

Nu is dat anders. Alles wordt vastgelegd, maar wie heeft er nog zo'n hoogstaand portret van zichzelf? Wie heeft er nog een familiefoto voor het nageslacht? Juist omdat er zoveel foto's zijn, wordt de kwaliteit vergeten.

FOTOGRAAF

Gijs Haak (1964) is een creatieve fotograaf en filmmaker, op zoek naar schoonheid: schoonheid die ontroert, inspireert, soms wringt, maar altijd weer verrast. Na de School voor Fotografie in Den Haag vestigde hij zich als freelance fotograaf in Amsterdam en werkte voor verschillende theatergroepen en bladen. In 2000 verhuisde hij naar Middelburg waar hij vanuit zijn studio op diverse terreinen werkzaam is.

STUDIO

In het hart van Middelburg hebben wij een ruime, professioneel ingerichte studio. De studio is uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

VERHUUR

De fotostudio is ook te huur. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

CONTACT

ANDER WERK

INFORMATIE

WINKEL